BulFra logo

ЕМЕРАЛД - НОВОТО БИЖУ В СОФИЯ
Модерна архитектура,  Панорама към Витоша, Комуникативна локация

ОТ АГЕНЦИЯ БУЛФРА

Сграда Емералд се намира на около 200 метра от бул. България, в района има само нови сгради и инфраструктура. Районът е бързо развиващ се и дава възможност за лесен и бърз достъп както до центъра на София, така и до Витоша.

Бързо развиващият се район е предпочитан от млади семейства.  Непосредствено до емблематичната бизнес сграда Вертиго, близо до МБАЛ Света София, МОЛ България, супермаркет Била, заведения за хранене и много други удобства.

Сграда Емералд има 2 подземни етажа и 8 надземни, на които са разположени общо 32 апартамента. На етажи от 1 до 7 има по 5 апратамента с типово разпределение.  На партерен етаж сградата ще предлага на обитателите си луксозно фоайе,  собствен СПА комплекс и медицински център. Луксозни общи части и красиво осветена фасада.

На двете подземни нива са разположени паркоместата, като има възможност да бъдат изградени като самостоятелни клетки. Предвидени са места за зареждане на електромобили, места за велосипеди и мотоциклети, както и за ценителите на по-големи автомобили.

За създаване на допълнителен комфорт и спокойствие в сградата са поставени допълнителна топло и шумоизолация с 10 см. вата в стените между отделните апартаменти, италиански материал за шумоизолация в пода, 7-камерна PVC дограма Deceuninck със стъклопакет 4 сезона. Шумоизолация по щранговете. Етажен сметоотвод. Отопляема гаражна рампа.

АПАРТАМЕНТИ

Сграда Емералд предлага апартаменти с 2 и 3 спални и чиста жилищна площ от 127 до 168 кв.м. На етажи от 1 до 6  има разположени по 5 типови апартамента, а на етаж 7 – 2 3-спални панорамни апратамента, както следва:

Апартамент модел 1 – 127.24 кв.м
Апартамент модел 2 – 107.68 кв.м
Апартамент модел 3 – 106.03 кв.м
Апартамент модел 4 – 167.63 кв.м
Апартамент модел 5 – 166.57 кв.м
Етаж 7 :
Апартамент 31 – 167.03 кв.м и покривна тераса
Апартамент 32 – 164.35 кв.м и покривна тераса.

Цените на апартаментите на етажи от 1 до 6 са 1950 EUR на кв.м., а на етаж 7 – 2200 EUR на кв.м.

Цена на подземните паркоместа: 25 000 EUR

ПРЕДИМСТВА

  • Перфектна локация – тиха и спокойна улица с гледка към Витоша;
  • Бутикова сграда с малко апартаменти и собствен СПА център;
  • Висок клас довършителни работи в общите части;
  • възможност за ползване на професионални услуги за интериорен дизайн и безплатни готови индивидуални интериорни проекти в 4 различни стила- винтидж, модерен, класически и минималистичен.