BulFra Logo

НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА

Агенция БулФра предлага ексклузивно за продажба 3 еднофамилни къщи в жилищен комплекс от затворен тип, находящ се в София, в престижният квартал Бояна, недалеч от резиденция „Бояна“ и Националният исторически музей. 

Къща 1

продадени

описание

Къщите са изградени върху двор с размер 1658 кв.м. и се характеризират с класическа архитектура и много функционално разпределение:

  • На първото полуниво (- 1,45 м) са главният вход на къщата и студиото за гости, което притежава дневен кът с кухненски бокс, спалня и санитарен възел.
  • На основното ниво са разположени просторна дневна с камина, функционална кухня, санитарно помещение и тераса, която води към индивидуалния двор с декоративна растителност.
  • На следващото полуниво (+1,45 м) е родителската спалня, към която има самостоятелни баня и балкон.
  • На последният етаж (+2,90 м) има три спални, две бани със санитарни възли и балкон с панорамна гледка към Витоша.

Всяка от къщите в Boyana Village има просторен двоен гараж с топла връзка към останалите обслужващи помещения – пералня, сушилня и склад.

Сутерен – площ 97 кв. м

Първи етаж – площ – 110 кв. м

Втори етаж – площ – 130 кв. м

Обща площ на сградата: 337 кв.м.

Къща 1 е завършена и обзаведена, а къщи 2 и 3 се предават на шпакловка и замазка, като има опция за довършителни работи.

Всяка къща разполага с индивидуален озеленен двор и спираща дъха панорамна гледка към планината. Целогодишен достъп, всички улици около комплекса са асфалтирани.

ПРЕДИМСТВА

Изключително тих, озеленен и спокоен район в полите на Витоша, прекрасна панорама и чист въздух.

Свържете се с нас

Заедно, ще изберем вашият нов и уютен дом
Агенция за недвижими имоти БулФра