BulFra logo

Амари Резиденс Amari Residence
Модерна архитектура, панорама към Витоша, ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЯ

ОТ АГЕНЦИЯ БУЛФРА

Агенция БулФра предлага за продажба апартаменти в новострояща се сграда „Амари Резиденс“, отличаваща се с модерна архитектура и прекрасни гледки към планината.

Сградата „Амари Резиденс“ се отличава със стилен и същевременно непреходен във времето архитектурен облик. Заложено е изпълнение с висококачествени материали и съвременни технологии. Проект съчетава модерна визия и усещане за уют.

В пряка близост до планината и на минути от центъра на града, Амари Резиденс се намира в един от най-престижните и комуникативни квартали на София. Разположена на булевард „Черни Връх“, сградата предлага удобството да си в близост до всички важни пътни артерии, както и да разполагаш с лесен достъп до магазини, училища, спортни зали и детски градини. В непосредствена близост се намира метро станция „Витоша“, Южен парк и МОЛ „Парадайс“.

Сградата граничи от едната страна с тиха улица, а от другата – с оживения булевард Черни Връх. Поради тази специфика Амари Резидънс има две лица: едно спокойно и леко, резониращо със силуета на околните жилищни сгради, и едно динамично, което отразява забързания живот на ключовата за града пътна артерия. Това, заедно с раздвижените обеми на сградата, създава за нея променящ се облик, погледнато от различните точки на достъп.

описание

„Амари Резиденс“ се състои от 54 апартамента с различна квадратура, всеки етаж от сградата има индивидуално разпределение. Помещенията са проектирани с оптимални размери съобразени със съвременните стандарти. Апартаментите са с комфортно разпределение и разнообразни като разположение, за да предоставят възможност за избор на точната конфигурация, която бихте избрали.

Сградата е с два входа. Вх. А се състои от 8 етажа, а вх. В – от 10 етажа. На партерния етаж във вх. А е разположен магазин / офис / с лице към булеварда, а във вх.В – гаражи. Общият брой на апартаментите е 54, а на гаражите и паркоместата е 70 ( на ниво сутерен, ниво партер и двор ).

Отоплението на сградата ще бъде на газ, като всеки апартамент ще бъде газифициран.

Апартаментите се издават на гипсова мазилка по стени и циментова замазка по под, алуминиева дограма SCHÜCO, троен стъклопакет с топъл дистанционер и стъкла с дебелина 6 мм, 4 мм, 4 мм пълен с газ аргон.

Сградата е с Акт 15 и се очаква Разрешение за ползване през юни 2022 г.

ПРЕДИМСТВА

  • сграда с модерна архитектура, висок клас строителство;
  • доказан дългогодишен строител;
  • местоположение: бързоразвиващ се квартал с добра и бърз достъп до всички райони на София;
  • гледки към Витоша;
  • функционални разпределения на апартаментите

Свържете се с нас за повече информация относно наличните имоти в сграда „Амари Резиденс“ и организиране на оглед.