BulFra logo

КЪЩА - ВИЛА В БОТЕВГРАД
ОЗЕЛЕНЕН ДВОР, ПАНОРАМА,  НА 50 КМ ОТ СОФИЯ

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ АГЕНЦИЯ БУЛФРА

АКТУАЛНА ОФЕРТА

Агенция БулФра има удоволствие да представи за продажба 3-етажна къща с голям двор в Ботевград

 

Къщата е с обща квадратура 477 кв.м., които са разпределени на три нива, съответно: първо ниво 219 кв.м., второ ниво 141 кв.м., трето ниво 117 кв.м.

 

 

 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:

  • На първият етаж са разположени просторен хол (47 кв.м.), трапезария с кухня (38.62 кв.м.), кабинет 12 кв.м., баня с тоалетна , мокро помещение, склад, гараж за две коли.
  • Вторият етаж е обособен като два самостоятелни апартамента. Малкият е 37 кв.м. и се състои от спалня, дрешник и баня с хидромасажна вана и тоалетна. Вторият апартамент е 40 кв.м. и се състои от 2 спални, баня с тоалетна и дрешник. Пред спалните на втория етаж има тераси с прекрасна южни тераси с гледка към Стара планина.
  • Третият етаж се състои от голяма спалня (27.45 кв.м.) с излаз към просторна тераса, баня с тоалетна и голямо помещение (44 кв.м.), което може да бъде обособено като хол, дневна, фитнес, зала за игра, кино и други, според нуждите на собствениците.

В двора има изградена лятна кухня с BBQ, склад, навес за две коли.

Къщата е завършена с качествени материали.

Продава се с наличното обзавеждане.

Имотът се намира на асфалтирана улица,  свързана е към канализация, водопровод и електроснабдяване.

Ботевград е на около 50 минути от София. Градът осигурява спокоен живот , чист въздух, тишината и добри климатични условия.

ПРЕДИМСТВА

  • Малък, спокоен град с чист въздух
  • Близо до София