BulFra logo

Панорамен апартамент на брега на морето
слънце, море, ваканция Палио, Кавала, Гърция

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ АГЕНЦИЯ БУЛФРА

Палио или Paleo Tsifliki е курортно селище, известно като вилна зона на Кавала. Намира се на 6 км от Кавала, на 152 км от КПП Кулата, 97 км от КПП Илинден  и 131 км от КПП Маказа. Това е най-зеленото и спокойно място от близките курорти и там притежават вили предимно заможни гърци от района. В Палио няма пешеходна алея за разходки, къщите са построени покрай плажната ивица и на хълма над пътя, откъдето се открива невероятна гледка към морето.

В Палио има няколко магазина, тип бакалия, аптека, фурна, бензиностанция. Големи супермаркети има в съседните Кавала и Ираклица.

Палио е прекрасно място за спокойна морска почивка. Има няколко плажа с плажни барове, които предлагат шезлонги и чадъри срещу консумация. Най-известният плаж е Навагос, където има хубаво заведение за хранене. Плажът там е с хубав пясък и плитка, кристална вода. В началото на Палио е плаж Гластрес, бийч барове Коста Вита и Кикабу.

Апартаментът се състои от хол, напълно оборудван кухненски бокс, трапезария, 3 спални и 2 бани. От трапезарията се излиза на красиво озеленен двор, който граничи с плажа.

Апартаментът се състои от хол, кухненски бокс, трапезария, 3 спални и 2 бани.

Има възможност за паркиране  в двора.

На 100 метра от имота има автобусна спирка.

ЦЕНИ И РЕЗЕРВАЦИИ:

  • Минимален срок за резервация : 3 нощувки – Цена: 250 EUR за нощувка;
  • При наем по-дълъг от 15 дни: цена по договаряне