ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ в
к-с СИЛВЪР СИТИ

BulFra logo

ПРОДАЖБИ И НАЕМИ

НА АПАРТАМЕНТИ ОФИСИ МАГАЗИНИ ГАРАЖИ ПАРЦЕЛИ

ОТ АГЕНЦИЯ БУЛФРА

Жилищен комплекс Силвър Сити / Silver city

Комплекс Силвър сити се отличава с модерна архитектура, комбинация от уникален дизайн и стил, функционални разпределения, осигуряващи удобство, комфорт и спокойствие, в комбинация с красиви озеленени тераси-градини с неповторима гледка към красивите склонове на Витоша и Южен парк.

Комплекс Силвър сити е изключително атрактивно и привлекателно място за живеене, предлагащо луксозни жилища с висок стандарт на живот и комфорт, прекрасен озеленен и добре поддържан вътрешен парк с алеи за разходка и кътове за отдих, който осигурява на обитателите хармония и спокойствие в забързания столичен живот.

Комплексът се състои от 9 сгради с общо 190 апартамента и 240 гаража, спортен и СПА комплекс, разположени на площ от 9 дка, от които 3000 кв.м. са оформени като красив вътрешен парк. Апартаментите в Силвър Сити са проектирани с терасовидни, озеленени тераси-градини, които създават усещането за живот в къща. Осигурена е топла връзка между апартаментите и подземните гаражи.
Комплекс Силвър Сити София

ПРЕДИМСТВА

Комплекс Силвър сити има отлично местоположение  –  разположен е в един от най-престижните и бързо развиващи се софийски квартали – Кръстова вада, разположен в южната част на район Лозенец. В непосредствена близост са: Южен парк, МОЛ Парадайс, метро станция Витоша, болница Аджибадем Сити Клиник, бизнес центрове, Американско посолство, училища, супермаркети, заведения за хранене….. Районът е със специфичен микроклимат и чист въздух. Всичко това прави к-с Силвър Сити изключително атрактивно и привлекателно място за живеене.

Агенция БулФра предлага под наем и за продажба апартаменти и офиси в к-с Силвър сити.

Спортен комплекс

Силвър Сити София спортен комплекс

Силвър сити разполага с модерна спортно-възстановителна база, която предлага: фитнес зала, закрит плувен басейн, джакузи, сауна, парна баня, център за масаж и козметични процедури.

Уникалността на к-с Силвър сити е в това, че той осигурява качествено нова жизнена среда с удобства, които рядко се намират в такава съвкупност в натоварения живот на големия град.

Най-добрите ни предложения

Свържете се с нас

ЕUR 600 ( без ДДС)

ПРОДАЖБА № SCB22227

четиристаен мезонет

570 000 EUR

Заедно, ще изберем вашият нов и уютен дом
Луксозни апартаменти в СОФИЯ от БулФра