BulFra Logo

Агенция БулФра предлага за продажба двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти в новостроящата се луксозна сграда Reina Sofia / Рейна София. Сградата е разположена  в тиха и спокойна част на кв. Кръстова вада, характерна с ниско застрояване, добра инфраструктура и много зеленина.

Reina Sofia – кралицата на София Ви предлага:

  • 177 уникални апартамента в четири типа: двустаен, тристаен, четиристаен и многостаен
  • Висока енергоефективност, постигната чрез висококачествена топлоизолация, дограма и соларни панели на покрива; 
  • Детски център, детски кът и кафене в сградата за Вашето спокойствие, повече свободно време и личен комфорт.

Комплексът се състои от четири сгради, свързани две по две с по-ниски тела, всяка от които е със собствен вход. 

Reina Sofia разполага със 177 апартамента и 4 входа, разпределени между 4-те сгради на комплекса.

Входове А и Б са решени на 11 надземни етажа (от които един подпокривен), входове В и Г са решени на 9 надземни етажа (от които един подпокривен) и един общ подземен етаж. Всички двустайни апартаменти са със северно изложение, а всички тристайни са с южно изложение.

В Reina Sofia комфортът излиза и извън рамките на дома. Комплексът разполага с кафене, детски кът и тревни площи и алеи, за да Ви осигури бягство от шума и праха и жадуваното спокойствие.

ПРЕДИМСТВА

Уют и комфорт

Reina Sofia е комплекс, изцяло създаден да удовлетвори нуждите на съвременния човек в големия и динамичен град. Представяме Ви един оазис, в който можете да намерите уют, хармония, красота, спокойствие, сигурност, пространство и не на последно място – усещането, че живеете в изискана и луксозна периферия на града, докато в действителност Вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата.

Локация

Топ локация – непосредствена близост до Ловен парк – Борисовата градина, Зоологическата градина, изглед към Витоша, бърз достъп до удобен транспорт, спортни центрове, МОЛ Парадайс, болници, паркове, училища и др.

Развиваща се инфраструктура в района, осигуряваща лесен достъп до всички ключови места в столицата. Комплексът е в непосредствена близост и граничи с 2 парка и зоологическа градина.

На пешеходно разстояние се намират  МОЛ Paradise; Южен парк; множество училища, детски градини, спортни комплекси – тенис клуб „Малееви“, спортен център „Пулев“, Orange Фитнес; Болници „Токуда“, „Вита“ и „Лозенец“.

В непосредствена близост се намира метростанция „Витоша“ и множество автобусни спирки.

Свържете се с нас

Заедно, ще изберем вашият нов и уютен дом
Агенция за недвижими имоти БулФра

адрес

Контакти

ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, НАЕМИ И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ