BulFra Logo

Агенция БулФра предлага под наем луксозен, панорамен многостаен апартамент с 4 сплани, разположен в София, топ център, на ул. Черковна.

описание

Разпределение:  просторно антре, хол с трапезария и кухненски бокс, 4 спални, 3 бани, отделна тоалетна за гости, килер и 2 панорамни тераси. Общото пространство на трапезарията и дневната е елегантно обзаведено и оборудвано по висок стандарт, има френски прозорци, пред които е разположена голяма тераса, от която се открива прекрасна панорама към Витоша, кубетата на катедралата „Александър Невски“ и озеленената тераса на офисните етажи под апартамента. Поръчкова италианска кухня, оборудвана с всичко необходимо за да превърнете готвенето в удоволствие. Три от спалните имат самостоятелни бани, а четвъртата може да се ползва за кабинет. На всички прозорци в жилището има външни ролетни щори.

Отопление и охлаждане: Централен ТЕЦ и климатици във всички стаи

Към апартамента има подземно паркинг място малък склад до него.

ПРЕДИМСТВА

Сградата е с луксозни общи  части, широко стълбище, два асансьора Отис, които свързват подземните нива на паркинга с всички етажи. Входа на подземния паркинг е с бариера, която се командва дистанционно.

Сигурността на живеещи в сградата е подсигурена с 24/7 физическа охрана и видео наблюдение

Свържете се с нас

Заедно, ще изберем вашият нов и уютен дом
Агенция за недвижими имоти БулФра